Dringende herstelling:
Gratis oproep:
0800.93.105
« De kracht van een groep en de service van een zelfstandige »

Expresdienst openmaken van deuren

U hebt de deur dichtgeslagen bij het buitengaan? Is het slot van uw appartement geblokkeerd? Hebt u uw autosleutels in de wagen achtergelaten? Sprint Service lost alle situaties in een oogwenk op.

Herstelling binnen het uur

Onze bestelwagens doorkruisen Wallonië om altijd in de buurt te zijn. Zodra u belt, zijn wij al op weg naar u toe. Aldus kunnen wij zo reactief zijn: alvorens u tijd hebt om te wachten, zijn wij al ter plaatse.

Alle types van sloten

Wij hebben 34 jaar ervaring, en dat is te merken aan onze vakkennis. Wij staan nooit stil bij een gesofistikeerd slot of een ongewoon model: wij openen alle deuren, of ze nu dichtgeslagen zijn of gewoon gesloten.

De vereiste handelingen en onderdelen

Al onze slotenmakers zijn opgeleid om alle situaties het hoofd te bieden: gebroken slot, dichtgeslagen deur, verloren sleutels, sleutelbos binnen achtergelaten, enz. Uw deur wordt snel geopend door het slot open te steken of uit te trekken. Indien nodig, vervangen wij daarna de cilinder door een gelijkaardig of recenter model.

Onze bedrijfswagens zitten vol met allerlei types van sloten en materiaal. Met onze performante uitrusting kunnen wij alle oproepen beantwoorden, zelfs in urgentie: klassieke cilindersloten, veiligheidscilinders, multipoint sloten, ...

Staat u voor een geblokkeerde deur?


Expresdienst : 0800 93 105 !
Bel. Hang op. We zijn er al.

 
Sinds 78 jaar, een slotenmaker winkel in uw buurt:
Nationale Federatie van BelgiŽ slotenmakers:

Onze diensten van slotenmaker in uw streek:

Het laden
Wij zijn gecertificeerd: