Dringende herstelling:
Gratis oproep:
0800.93.105
« De kracht van een groep en de service van een zelfstandige »

Wie zijn wij?

Sprint Services: altijd een service in de buurt, waar u ook bent.

  • Korte wachttijd, nauwkeurig werk van kwaliteit, correcte prijzen.
  • Betrouwbare vaklui, die hun stiel op hun duimpje kennen en een echte buurtservice leveren, ondersteund door de kracht van onze groep.
  • Een klantenkring in veiligheid die zowel bestaat uit particulieren als uit verschillende verzekeringsmaatschappijen en ondernemingen (Axa, AG, Ethias, Belfius, Casa).
« Wij zijn trots op de reputatie die wij heden in onze klantenkring genieten: die van een bedrijf dat het vak van slotenmaker echt alle eer aandoet. »

Waarin wij geloven

Betrouwbaarheid

Wij zijn er vast van overtuigd dat vakkennis volledig tot zijn recht komt in een sfeer van vertrouwen.

De familiale aard van ons bedrijf is onze eerste waarborg voor een menselijke service.

De omvang van onze aanwezigheid in Wallonië is de tweede waarborg: dat is het bewijs dat onze dienst reeds meer dan 34 jaar tevredenheid oogst bij onze klanten.

Knowhow

Het vinden van een passende oplossing. Degelijk materiaal gebruiken. De juiste handelingen kennen. Onze vakkennis berust op eenvoudige zaken die evenwel een grote kennis van het terrein en van de slotenmakerij vereisen.

Alle vaklui bij Sprint Services zijn in het bedrijf opgeleid en volgen geregeld vervolmakingstages in de Nationale Federatie van Slotenmakers.

Onze historiek, door het sleutelgat.

In 1980, het begin van onze historiek, was het een “minute service“ sleutelatelier en draaierij. Het gerinkel van sleutels en ronken van machines heeft ons stilaan geleid naar het werk van slotenmaker waar wij ons thans aan wijden.

In de lokalen en op de wegen is het een verhaal van familiebanden en duurzame relaties: ons avontuur omvat een goede huisvader, zijn zoon, zijn dochter, en zelfs zijn schoonzoon. Ons personeel telt ook leden die vanaf het begin aanwezig waren, of die zich ondertussen bij ons gevoegd hebben en zich perfect geïntegreerd hebben.


 
Sinds 78 jaar, een slotenmaker winkel in uw buurt:
Nationale Federatie van BelgiŽ slotenmakers:

Onze diensten van slotenmaker in uw streek:

Het laden
Wij zijn gecertificeerd: