Dringende herstelling:
Gratis oproep:
0800.93.105
« De kracht van een groep en de service van een zelfstandige »

Veiligheids en biometrie apparatuur

Sprint Services zorgt ervoor dat uw sloten ook voor de handigste inbrekers een obstakel vormen, maar dit is niet alles. Onze slotendiensten gaan hand in hand met onze prestaties inzake het plaatsen van veiligheidsapparatuur. Wij beveiligen, en u blijft de situatie meester.

Controleren van de toegang

Met de parlofoons en videofoons kunt u de toegang filteren zoals u dat wenst, en aldus eventuele lastposten op afstand houden. Met Sprint Services wordt uw parlofoon apparatuur nauwkeurig geplaatst zodat alles perfect functioneert.

Tevens kunnen wij biometrische sloten plaatsen: enkel de herkende vingerafdrukken kunnen dan het openen van de deur activeren. Aldus hebt u een efficiënte controle op de toegang, en bent u verlost van het toezicht op de sleutels.

Elke inbraak verhinderen

Er is een beperkt aantal mogelijkheden om in een gebouw in te breken: de deuren en de vensters. Om ze te beveiligen moet men dus de volledige plaats veilig stellen, en de zwakke plekken eruit halen. Wij installeren uw gepantserde deuren alsook uw veiligheidsluiken en -hekken, al dan niet gemotoriseerd.

Voortaan bezorgt u heel wat hoofdbrekens aan indringers die bij u binnen willen komen!

Klaar om het de inbrekers lastig te maken?

Bel ons op:  0800 93 105  of Contacteer ons  om er meer over te weten.

 
Sinds 78 jaar, een slotenmaker winkel in uw buurt:
Nationale Federatie van BelgiŽ slotenmakers:

Onze diensten van slotenmaker in uw streek:

Het laden
Wij zijn gecertificeerd: