Dringende herstelling:
Gratis oproep:
0800.93.105
« De kracht van een groep en de service van een zelfstandige »

Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Prijs

De prijzen voor www.mecanosecurity.be winkel zijn aangegeven in euro alle taksen inbegrepen. Alle bestellingen, ongeacht hun herkomst moeten worden betaald in euros.

www.mecanosecurity.be behoudt zich het recht voor om prijzen te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Echter, alle facturen worden uitgedrukt door dat van toepassing is op de dag van de bestelling.
De producten blijven eigendom www.mecanosecurity.be tot de volledige afhandeling van facturen.  

Artikel 2 - Bestel

www.mecanosecurity.be behoudt zich het recht voor elke bestelling te annuleren van een klant met wie er een geschil over de betaling van een eerdere bestelling (dezelfde naam en hetzelfde adres). In een meer algemene zin, www.mecanosecurity.be behoudt zich het recht voor om een ​​transactie waarvan de aard en de herkomst lijkt twijfelachtig te annuleren.

Door het valideren van uw bestelling, dan accepteert u als het geheel van deze Algemene voorwaarde voor verkoop en zonder voorbehoud. De opgenomen door www.mecanosecurity.be gegevens vormen het bewijs van alle transacties tussen www.mecanosecurity.be en klanten. De gegevens die door het betalingssysteem vormen een bewijs van financiële transacties.  

Artikel 3 - beschikbaarheid

Onze productaanbiedingen en prijzen zijn geldig tot ze zichtbaar zijn op de site en in de voorraden. Indien mogelijk onbeschikbaarheid van het product na het plaatsen van uw bestelling zullen wij u op de hoogte via e-mail zo snel mogelijk. U kunt dan annuleren of uw bestelling te wisselen via e-mail.

In geval van onbeschikbaarheid van het geheel of een deel van de bestelling, zal de terugbetaling via overschrijving uiterlijk binnen dertig dagen na de betaling van de door de klant betaalde bedragen.

Artikel 4. Levering

De producten worden geleverd per post naar het afleveradres u tijdens het bestelproces geselecteerd. www.mecanosecurity.be behoudt zich echter het recht voor om leveringen te splitsen. verzendkosten worden geteld slechts eenmaal per bestelling, ongeacht het aantal zendingen.

www.mecanosecurity.be kan niet verantwoordelijk voor de gevolgen als gevolg van vertraagde levering zal worden gehouden. Producten reizen voor risico van de klant. Het is belangrijk voor u om de voorwaarden van uw bestelling te controleren en de eventuele opmerkingen en bedenkingen bij de levering van de vervoerder.  

Artikel 5 - Betaling

De betaling van uw aankopen wordt gedaan:
- Of per overschrijving
- Of via PayPal  

Artikel 6 – Tevreden of terugbetaald

Je hebt een periode van 7 dagen na ontvangst van uw bestelling naar het product dat u niet bevalt terugkeren. Het product moet worden geretourneerd in perfecte staat, in de originele verpakking. De verzendkosten en het rendement zal zijn voor uw rekening. De prijs van het gekochte product zal worden terugbetaald. Terugkeren moeten worden uitgevoerd naar:
Mecano Security
Rue de Bertaimont 2
7000 Mons
 

Artikel 7 - geschillen

Alle geschillen tussen www.mecanosecurity.be en haar klanten zullen worden onderworpen aan de bevoegdheid van de rechtbank van de zetel van de vennootschap sprl Security Projets. Een 15-daagse bemiddeling periode moet eindigen voordat een vervolging. Deze bemiddeling periode begint door de aanvrager het versturen van een aangetekende brief met ontvangstbewijs met duidelijke vermelding van de grieven.  

Artikel 8 - juridisch

Eigendom: Deze website is eigendom van de onderneming Security Projets Sprl rue Jules Ansiau 227a, 7380 Quiévrain. Veilige betaling via PayPal.

 
Sinds 78 jaar, een slotenmaker winkel in uw buurt:
Nationale Federatie van BelgiŽ slotenmakers:

Onze diensten van slotenmaker in uw streek:

Het laden
Wij zijn gecertificeerd: